2019 Wade Whimsie Day

Wade Whimsie Day

 

July 19th is our Wade Whimsie Day, which was Sir George Wade’s birthday.

Over the past few years, we have had a great selection of Wade Whimsies produced to commemorate this special day.

 

This year is no exception, as we have a pair of Spaniel Whimsies for you, sitting approximately 2 “ tall these delightful pair are produced on a made to order basis.

 

Orders will be taken until the 14th September 2019. Despatch of these cute dogs will be late September/early October.

 

Don’t miss out on this year's Wade Whimsie Day special!

 

Priced at £29.95  for the pair, they are a bargain!

 

All order received for the Whimsie Day Spaniel’s will be entered into a draw to win a pair of Gold and Silver Spaniels. Order online now or call the club to place an order on +44 (0) 7767 475944 or 01243 555371

Win the pair of Gold Spaniels Shown.

All orders will be included the in Whimsie Day Draw. The first correct entry drawn after the closing date 14/09/2019 will win the pair of Gold and Silver Spaniels. Good luck!

Wade Whimsie Day Spaniels

Wade Whimsie Day Anagram Quiz

 

Each question is an anagram of a Wade piece, personality or has some connection with Wade collecting. Enter your answer in the box beside the annagram. When finished you can send them to us by submitting the form below.  All correct entries will be entered into a draw and the first name drawn after the closing date will win the Gold Box containing a Wade Prize. Good Luck! Competition closes 19th July 11.59 BST. Now Closed - We will draw the winner on Monday 22nd at 12 noon BST live on our Facebook Live Group.

https://www.facebook.com/groups/wadeclubliveevents

 

Congratulations to our Winner David Cartlidge-Swain

 

Question: 1 – SIWHEMI NNTAOI

Answer 1: - Whimsie Nation
 
Question: 2 – RDEDWA NTWO ESMUO
Answer 2: - Edward Town Mouse
 
Question: 3 -KBCAL TELSUR NWSA
Answer 3: - Black Lustre Swan
 
Question: 4 – OORERTS
Answer: 4 - Rooster
 
Question: 5 - YHPAP YLFIMA PESEH
Answer: 5 - Happy Family Sheep
 
Question: 6 – HNAOS KRA SSEIWMIH 
Answer: 6 - Noahs Ark Whimsies
 
Question: 7 – PDETCATSSOHII SEIDLA
Answer: 7 - Sophisticated Ladies
 
Question: 8 – MSAHTO HET KTAN NIEGNE
Answer: 8 - Thomas The Tank Engine
 
Question: 9 - SSEEIJ ANV LENLAH
Answer: 9 - Jessie Van Hallen
 
Question: 10 - ALDMSI DDSENOM
Answer: 10 - Dismal Desmond
 
All correct entries will be entered into a draw. The first name drawn on our Facebook Live Group on Monday 22nd July at 12 noon BST will win the Wade Prize Box. https://www.facebook.com/groups/wadeclubliveevents

Latest Wade Offers

Betty Boop Catalogue

Download Catalogue here

Come and visit

C&S @ The Wade Collectors Club

Victorian Business Centre,

Ford Lane, Ford, Arundel,

West Sussex, BN18 0EF

Tel: +44 (0) 7767 475944 or +44 (0) 1243 555371

Our business hours

Monday - Friday10:00 - 16:00
Outside of business hours you can contact us by email csdirect@compuserve.com or club@wadecollectorsclub.co.uk or leave a message on + 44 (0) 7767 475944 or +44 (0) 1243 555371

Should you choose to sign up to our email list using this form, none of the information that you supply will be used or shared or processed by any third parties. You can have your details removed at anytime by emailing us on csdirect@compuserve.com
Print Print | Sitemap Recommend this page Recommend this page
© Wade Collectors Club Ltd - Betty Boop © 2019 King Features Syndicate, Inc./Fleischer Studios, Inc. TM Hearts Holdings, Inc./Fleischer Studios Inc Gingie Bear © C&S Collectables Direct - Victorian Business Centre, Ford Lane, Arundel, West Sussex, England, BN18 0EF Registered in England 6012777 Vat # GB 913 5700 44 © 1992 - 2019 Wade Collectors Club Ltd - No part of this website may be reproduced in any form without written consent from The Wade Collectors Club Ltd - Refund policy. If you for any reason you are not happy with your purchase, you may return it for a replacement or refund. Call us on 01243 555371 or email csdirect@compuserve.com We do not share any information with third parties.